Workshop over opvoeden van pubers

Op dinsdag 17 oktober 2023 geef ik in mijn praktijk in Zaandam een workshop voor ouders met puber(s).

Laat me los, laat me gaan
Over de wereld en beleving van pubers en hoe je ze kunt begeleiden.

Op deze avond krijg je theorie en uitleg over wat er allemaal gebeurt in het brein, lijf en leven van je opgroeiende puber. Je leert op welke manier dit invloed heeft op het gedrag van je kind, zodat je beter gaat begrijpen wat er allemaal speelt in deze ontwikkelingsperiode.

Daarnaast wisselen we ervaringen uit, want hoewel het vaak lastig is om jezelf te helpen in je eigen situatie, weten we vaak heel goed hoe je een ander kunt helpen.

Doel is dat je met voldoende tips en ideeën naar huis gaat, waarmee je je kind met meer vertrouwen in zichzelf kan ondersteunen.

  • Tijd: 20:00 – 21.30 uur
  • Prijs: 15,00
  • Locatie: Magazijn14 | Affuitenhal 1 Zaandam
  • Aanmelden: contact@eigen-kijk.nl

Open Dag – Week van de Vaktherapie

Gisteren – op 8 oktober – gaf ik samen met mijn collega vaktherapeuten van het Collectief Vaktherapie Noord-Holland een open dag in het pand waarin mijn praktijk is gevestigd. Buiten gaf ik een timmerworkshop voor kinderen, maar het hoogtepunt was toch wel een dansvoorstelling van danstherapeut Job Cornelissen met Joop van 94 jaar, onder muzikale begeleiding van Jantje van der Wurff.

img_8995

Verhuisd naar het HEMbrugterrein

Mijn nieuwe praktijkplek is klaar! In Magazijn 14 op het HEMbrugterrein behandel ik jongeren die niet blij zijn, ontwikkel ik een podium voor jongeren die vastlopen in de maatschappij, maar wel een creatief talent hebben en maak ik eigen werk in mijn atelier.